סופיה רימסקיך 0523200549
QMS
  • דף הבית
  • אודותי
  • סוגי שירות
    • תקני בטיחות מזון מוכרים GFSI
    • 9001 ISO
    • פרוטוקול גידול קנאביס לפי IMC-GAP
  • בלוג
  • פורמטים לשימוש חופשי
  • קישורים חשובים
    • דרישות חוקיות
    • גופי התעדה
    • מוצרים ושירותים שימושיים לתחום בטיחות מזון
    • חומרי הדרכה לארגון
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודותי
  • סוגי שירות
    • תקני בטיחות מזון מוכרים GFSI
    • 9001 ISO
    • פרוטוקול גידול קנאביס לפי IMC-GAP
  • בלוג
  • פורמטים לשימוש חופשי
  • קישורים חשובים
    • דרישות חוקיות
    • גופי התעדה
    • מוצרים ושירותים שימושיים לתחום בטיחות מזון
    • חומרי הדרכה לארגון
  • צור קשר
סוגי שירות
ראשי » סוגי שירות

הקמת מערכת ניהול איכות ו/או בטיחות מזון, איכות הסביבה, בטיחות עובדים בהתאם לתקנים הבאים:

9001 ISO

14001 ISO

45000 ISO

BRC

22000 FSSC

HACCP

GMP+

ליווי חוות קנאביס בבניית פרוטוקול גידול לפי IMC-GAP

עריכת מבדקים פנימיים

עריכת מבדקים פנימיים בהתאם לדרישות התקנים השונים על ידי גורם חוץ מקצועי, כולל איתור אי התאמות לתקנ/ים וזיהוי הזדמנויות לשיפור, עריכת מבדקי ספקים בהתאם לדרישות התקנ/ים או בהתאם לדרישות הארגון המזמין.

תחזוקת מערכות איכות ומערכות ניהול משולבות

תחזוקת מערכת ניהול איכות או מערכת ניהול משולבת בארגון על ידי גורם מקצועי ברמות שונות, החל מליווי מקצועי לפי צרכי הארגון ועד לתחזוקת המערכת באופן מלא (למעט בקרת איכות יומיומית). ניתן לתחזק מערכת איכות של ארגון קטן-בינוני על ידי גורם מקצועי מיומן ברמה של בין פעם בחודש עד פעמיים בשבוע, תוך ביצוע כל הפעולות הקשורות למערכת האיכות. תחזוקת מערכת ניהול איכות כוללת בדרך כלל:

  • ניהול תיעוד
  • ניהול סקרי הנהלה, תקשורת פנים ארגונית, תכנון ויעדים
  • ניהול, ביצוע ומעקב הדרכות
  • ניהול, מעקב וסקירה של מצב תשתיות, כגון רמת סניטציה בתעשיית מזון
  • רישום ומעקב טיפול בתלונות, ניתוח גורמים לתלונות
  • ניהול ספקים
  • ניהול ציוד מדידה ובדיקות נדרשות
  • ניהול משוב לקוחות, קבלת ממצאים וניתוחם
  • ניהול, ביצוע ומעקב מבדקים פנימיים
  • ניהול מוצרים לא מתאימים וחריגות
  • ניהול, ייזום, ביצוע ומעקב פעולות מתקנות ומונעות

בניית כלים תומכים (תוכנות) למערכות ניהול משולבות ולמטרות אחרות

פעולות רבות בתחזוקת מערכת האיכות גוזרות ממנהל איכות או מבעל תפקיד מבצע זמן רב הנדרש לרישום, ניתוח ומעקב. כאשר הופכים פעולות אלה לממוחשבות ניתן לחסוך זמן עבודה יקר, להגיע לניתוח מדויק יותר של נתונים בהישג יד מיידי, ולנהל מעקב בצורה יותר יעילה. דוגמאות מחשוב:

  • גיליון ניהול פעולות אחזקה מונעת/כיולים ובדיקות ציוד מדידה אשר מרכז בתוכו כל הרישומים, ניתן להפיק דוחות של פעולות שבוצעו לפי חתכים שונים ופעולות שנדרש לבצע לתקופה מסוימת.
  • גיליון קבלת חומרי גלם המאפשר הצגה מיידית של מפרט קבלה לכל חומר מוקלד ואיתור מהיר של נתוני חומרים שהתקבלו, כולל זיהוי מנה ונתונים נוספים על פי צרכי הארגון.
  • גיליון להכנה מהירה של הצעות מחיר על סמך מחירונ/ים קיימיים.
  • גיליון מעקב ביצוע בדיקות מעבדה, המרכז בדיקות שבוצעו ומגדיר בדיקות שצריך לבצע, בהתאם לתדירות שהוגדרה.
  • גיליון המאפשר הפקת פקודת עבודה ממוחשבת הכוללת כל נתוני הייצור עבור מוצר/ים שהוגדרו.
  • גיליון להפקת דוחות ניקיון יומיים על פי תוכנית מוגדרת מראש הכוללת סוגי ניקיון שונים המתבצעים בתדירויות שונות.

ליווי בהטמעת שינויים במערכת

לאחר שמערכת האיכות או בטיחות המזון נבנתה היא עוברת שינויים יחד עם התפתחות הארגון, תחומי פעילות חדשים, מוצרים חדשים ציוד חדש וכו'.

לפעמים השינוי הנו שינוי מהותי ולמנהל האיכות בארגון אין מספיק זמן או ידע וניסיון על מנת להטמיע את השינויים הנדרשים במערכת. גם כאן יועץ חיצוני יכול לעזור.

תגיות
9001 ISO IMC-GAP בטיחות מזון גופי התעדה דרישות חוקיות פרוטוקול גידול קנאביס
תגובות אחרונות
    ראה גם
    • אודותי
    • בלוג
    • דף הבית
    • סוגי שירות
      • 9001 ISO
      • פרוטוקול גידול קנאביס לפי IMC-GAP
    • פורום
    • פורמטים לשימוש חופשי
    • צור קשר
    • קישורים חשובים
      • גופי התעדה
      • דרישות חוקיות
      • חומרי הדרכה לארגון
      • מוצרים ושירותים שימושיים לתחום בטיחות מזון
    • תקני בטיחות מזון מוכרים GFSI
    לקוחות מרוצים ומרוצים מאוד
    לקוחות מרוצים
    VGI
    אפקטבעי
    QMS.co.il
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסט
    • הקטן טקסט
    • גווני אפור
    • ניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכה
    • רקע בהיר
    • הדגשת קישורים
    • פונט קריא
    • איפוס